/ Perletta

Lab Mix

Lab mix van Perletta

Lab mix bestaat uit vloerkleden met verschillende structuren van 100% Nieuw Zeelandse wol.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Lab Mix

Lab Mix heeft verschillende structuren, door zowel hoog-als laagpolige structuren te gebruiken ontstaat er een speels effect in hoogte. De vloerkleden zijn hand geweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. De Lab mix is leverbaar in 6 verschillende dessins, waarvan de kleuren zelf kunnen worden samengesteld. 

Leverbaar in ieder gewenste afmeting met een maximale breedte van 4 meter. De wollen kleden worden met zorgvuldig geselecteerde Nieuw Zeelandse wol geweven. Vanaf het scheren van de schaap tot de eindafwerking van het tapijt, wordt alles in eigen beheer gecontroleerd. Dit volledig gecontroleerd circuit garandeert de beste kwaliteit en zo ecologisch mogelijk.

Over Perletta

Perletta Carpets produceert handgeweven vloerkleden van 100%  zuiver scheerwol. De vloerkleden worden in India en Marokko geweven door traditionele vaklieden. Alle vloerkleden uit deze collectie worden op maat gemaakt. Door de ruime  keuze in structuren en kleuren kan elk kleed volledig naar wens geproduceerd worden, zodat je je eigen persoonlijke vloerkleed kunt laten maken. De mogelijkheden zijn oneindig.

Je vindt de Lab Mix bij Flow Lab.

Over Felix Diener

Lab mix is een van de ontwerpen van Felix Diener. In zijn studio in Düsseldorf ontwikkelt Felix textiel dat gericht is op zowel design als technologie. De zoektocht naar innovatieve structuren, materialen en composities bepalen zijn arbeidsproces. 

Get inspired

logo-perletta

Perletta

Handgeweven vloerkleden van 100% zuiver scheerwol