/ Norr11

Langue

Dit eetkamerstoeltje is zeker leuk voor vooral jonge gezinnen aan de eetkamertafel. Deze stoeltjes hebben een gezellige en jonge uitstraling en is veel te combineren door de verschillende mogelijkheden en combinaties tussen de materialen en kleuren.

De Langue chair van NORR11 tijdelijk 6 voor de prijs van 5. Alle combinaties mogelijk.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Langue

De Langue-serie is een serie met bijna onbeperkte mogelijkheden van combinaties. Deze serie bestaat uit acht potenmogelijkheden in zowel hout als staal, fauteuils en de nieuwste toevoeging, een barkruk in twee hoogtes en de zitting van de eetkamerstoel, waardoor het een zeer comfortabele barkruk is. Met het brede scala aan mogelijke combinaties van frame, schaalkleuren en bekledingsopties, kan de Langue Chair aan elke wens worden aangepast zonder het basisconcept in gevaar te brengen.

Er zijn verschillende eettafel variaties:
Origineel (natuurlijk, donker gekleurd en zwart)
Avantgarde (zwart, messing, chroom)
Stack (zwart, messing)

Ook zijn er verschillende variaties om de stoel te bekleden:
Kunststof, vintage leder, tempur leer, premium leer en een reeks Kvadrat-stoffen.

De Langue  is verkrijgbaar vanaf €249,-

Over NORR11

NORR11 is een jong Deens designlabel met een eigentijdse Scandinavische collectie zitmeubilair, verlichting en tafels die geschikt is voor zowel de projectmarkt als de particuliere design liefhebber. Eyecatchers uit de collectie zijn de Mammoth Chair en de Elephant Chair. NORR11 werkt samen met innovatieve jonge ontwerpers en de beste fabrikanten om producten van uitmuntend vakmanschap en kwaliteit te produceren.

Je vindt de Langue bij Flow Lab.

Over Rune Krøjgaard en Knut Bendik Humlevik

Bij Rune gaat design vooral over het kunnen ‘zien van nieuwe mogelijkheden’ en het ‘vinden van de eenvoud door de vorm en dimensie’ van een lichaam. Daarom is zijn streven bij ontwerpen om ‘het oog en het lichaam aan te vullen’ en een ‘relatie tussen vorm en ruimte’ te creëren. Knut heeft een grote interesse in het geheel en de dynamiek van zijn ontwerpen en creaties.

Get inspired

logo-norr11

Norr11

Een nieuwe kijk op Scandinavisch design