muuto
Leaf Lamp muuto

/ Muuto

Leaf Lamp

Voor het Scandinavische merk Muuto heeft natuur als inspiratie gediend voor de Leaf vloerlamp. Het ranke frame en het bladvormige draaibare silhouette creëren een zachte en aangename vormgeving. Het iets naar voren hellende frame zorgt voor ideale atmosfeer in je interieur. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

muuto Leaf Lamp
scandinavische design lamp

Over Leaf Lamp

De Muuto Leaf vloerlamp heeft  ingebouwde LED verlichting die door middel van een klein knopje op de draaibare kap kan worden gedimd. De Leaf is verkrijgbaar in drie kleuren en is afgewerkt in gepoedercoated aluminium en staal. De lamp is 118 centimeter hoog met een koord lengte van 180 centimeter. 

De Leaf Lamp serie verkrijgbaar vanaf €249,-

interieuradvies

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt de Leaf Lamp bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

interieuradvies rotterdam
design meubels rotterdam

Over Designer TAF Studio

Mattias Ståhlbom en Gabriella Gustafson vormen samen de basis voor TAF, een bureau opgericht in 2002 die zich hebben gespecialiseerd in design en architectuur. TAF heeft onder andere de gewaardeerde Ambit collectie ontworpen voor Muuto. Daarnaast zijn enkele ontwerpen te zien in het Nationalmuseum van Stockholm, maar ook in The Danish Museum in Copenhagen.

Get inspired

Muuto

New perspective