Linear Wood Bench van Muuto
muuto

/ Muuto

Linear Wood Bench

Uit hout vervaardigde meubelen blijven een gewild item. De Linear Wood Bench sluit daar naadloos op aan, door het cleane en strakke ontwerp waarin zeer verfijnd het hout en bijkomende nerven zichtbaar en tastbaar zijn.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

muuto tafel hout
scandinavisch interieur

Over Linear Wood Bench

Juist het cleane aan deze bench, maakt een tijdloos ontwerp die vrijwel in ieder interieur inpast door het als een zitelement te gebruiken aan je eettafel, in de gang of simpelweg er mooie dierbare spullen op te zetten.

De Linear Wood Bench is verkrijgbaar in 2 verschillende maten, 110×34 cm of 170×34 cm.

De Linear Wood Bench verkrijgbaar vanaf €495,-

scandinavisch design

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt Airy Coffee Table bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

scandinavisch wonen
woonwinkel rotterdam

Over Designer Thomas Bentzen

Thomas Bentzen is jarenlang hoofd van het ontwerpteam van Muuto geweest en ontwerpt nu voor toonaangevende merken. Zijn ontwerpen kenmerken zich door functionaliteit in het dagelijkse gebruik maar ook is Bentzen voortdurend op zoek nieuwe materiaaltoepassingen en duurzaamheid. 

 

Get inspired

Muuto

New perspective