Little Petra
&Tradition Little Petra

/ &Tradition

Little Petra

De Little Petra is ontworpen door Viggo Boesen, die de fauteuil vernoemde naar zijn schoonmoeder. Little Petra is inderdaad verrassend klein en past daarom makkelijk toepasbaar. Benieuwd hoe deze fauteuil zit? Kom dan langs bij ons in de showroom. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Little Petra achterkant
Little Petra wit stof

Over Little Petra

De Little Petra fauteuil van &tradition heeft een hoogte van 75 cm, een breedte van 81 cm en een diepte van 83 cm. De fauteuil is gemaakt van hout, HR schuim, polyester opvulling en stoffen bekleding. Voor de bekleding van de Little Petra fauteuil kan je kiezen uit verschillende stoffen, maar de uitvoering in sheepskin is absoluut onze favoriet.

Little Petra is verkrijgbaar vanaf € 2.335,00

Little Petra zijkant
&Tradition

Over &Tradition

Het Deense merk &Tradition is opgericht in 2010 en wil traditioneel design verenigen met innovatie, zonder de traditionele waarden en haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Hun unieke designcollectie bestaat uit design verlichting en meubels, gebaseerd op ontwerpen uit de dertiger jaren tot nu.  Het gebruik van ruwe materialen en respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment.

 

Stoel stof
Viggo Boesen

Over Viggo Boesen

Viggo Boesen (1907-1985) is een Deense architect die grote invloed had op het Scandinavisch design van de jaren dertig en veertig. Boesen kreeg bekendheid met o.a. zijn rotan-stoelen, waarvan de vloeiende vorm terug te zien is in zijn ontwerp voor fauteuil Little Petra. De filosofie van Boesen is helder: meubels moeten een organische vorm hebben en het lichaam soepel en zacht omhelzen. Een lust voor het oog, maar ook solide en duurzaam.

Je vindt Little Petra bij Flow Lab

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie