/ Linie Design

Magnetize

Stap af van het traditionele vierkante kleed en ga eens voor een rond kleed zoals de Magnetize van de Various collectie van Linie Design. Onder een tafel, naast het bed of voor de bank. Het effect is meteen zichtbaar. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Magnetize

Het Magnetize vloerkleed komt uit de Various collectie van Linie Design. Deze bestaat uit een eclectische fusie van kleuren, patronen en structuren met allemaal dezelfde focus op de minimalistische kenmerken van Deens design. De kleden bieden eindeloze design mogelijkheden voor thuis en zakelijk gebruik. 

De karpetten van Linie Design worden geproduceerd volgens een eeuwenoude techniek, waarbij wevers knopen rond de afzonderlijke draden knopen op een speciaal ontworpen weefgetouw. Verder zorgen de kwaliteit, sterkte en duurzaamheid ervoor dat het decennia’s gebruikt kan worden, indien het goed wordt onderhouden. De Magnetize bestaat voor 98% uit Wol en 2 % uit Polyester. Keuze uit een diameter van 170 cm of 250 cm.

Over Linie Design

Het Deense designbedrijf Linie Design is in 1980 ontwikkelt handgemaakte karpetten. Linie Design past elegante kleuren en uitstekende materialen toe met traditie als sleutelwoord. De collectie heeft vanzelfsprekend de typische Scandinavische uitstraling waar wij zo van houden.

Je vindt de Magnetize bij Flow Lab.

logo-liniedesign Created with Sketch.

Linie Design

Elegante handgemaakte karpetten