hay copenhagen
hay copenhagen Bank

/ Hay

Mags Soft

Met de flexibele en modulaire bank Mags van Hay creëer je een unieke opstelling. Doordat je constant met de losse zitelementen kunt afwisselen kan je zelf de perfecte opstelling bepalen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

hay copenhagen
Mags soft bank Hay Design

Over Mags soft

De moderne Mags loungebank is ontworpen en wordt geproduceerd door het Deense designmeubilairlabel HAY. De hier getoonde Mags bank is een driezitsbank van HAY met een lengte van 304 cm, bestaande uit een beukenhouten constructie, polyurethaanschuim en bekleding van 90% nieuwe wol en 10% nylon. De Mags bank van Hay kan in talloze variaties gecombineerd worden.

De Mags soft is verkrijgbaar vanaf €2.338,-

hay copenhagen
Hay

Over HAY Copenhagen

Het Deense HAY Copenhagen bestaat pas sinds 2002 maar is inmiddels een hele bekende vertegenwoordiger van het Scandinavisch design wereldwijd. HAY staat voor betaalbaar design om aan te tonen dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60 en vertalen dit naar een hedendaagse context. Hay werkt hiervoor samen met ‘s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Het resultaat: duurzaam en betaalbaar design. Dat dit gelukt is blijkt wel uit het feit dat veel van hun ontwerpen inmiddels klassiekers zijn, denk aan de AAC stoelen serie of de DLM tafels. Wist je dat de letters van de artikelen verwijzen naar de functie ervan? Een tipje van de sluier: door het handvat aan de DLM bijzettafel kun je deze altijd bij je in de buurt houden, Don’t Leave Me! Kun je zelf de andere afkorting ontcijferen?

Je vindt de Mags Soft bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-hay

Hay

Hay vertaalt traditioneel design uit de jaren 50 naar een eigentijdse design collectie meubel en accessoires.