/ Won Design

Mango

De WON Mango lounge stoel combineert een klassieke met een moderne uitstraling. De inspiratie voor deze stoel komt van de mango. 

De Mango-loungestoel ademt het hedendaagse leven uit in een klassiek silhouet. De zachte, rollende binnenkant van de stoel is geïnspireerd op de mango-vrucht, gesneden in een vierkant patroon dat van binnen en van buiten is omgedraaid. Een beetje plezier in een elegante schaal maakt de Mango een veelzijdige en zeer comfortabele stoel die geschikt is voor alle gelegenheden en omgevingen. Het is Mango-seizoen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Mango

De Mango fauteuil is zowel leverbaar in leer als stof. In de zitting en de rug zit een veerkrachtig schuim wat zorgt voor de comfort die deze fauteuil heeft. De poten zijn gemaakt van gepoedercoat staal in de kleur zwart. De afmetingen van de Mango zijn : Breed 75 cm, diep 93 cm en heeft een hoogte van 95 cm. De zithoogte is 40 cm. 

De Mango Chair is verkrijgbaar vanaf €1.052,-

Over WON

WON is een nieuw, innovatief Deens designmerk, opgericht in 2015. Gebaseerd op het Scandinavische design:, respect voor eenvoudige vorm, goede kwaliteit en vakmanschap. WON brengt nieuwe energie in de markt met een originele meubelcollectie, gericht op de creatieve, stedelijke persoon.

Over NOTE Designstudio

Note is een in Stockholm gevestigde ontwerpstudio die is opgericht in 2008 en werkzaam is op het gebied van architectuur; interieur; product en grafisch ontwerp evenals ontwerpstrategie.

Onze filosofie is om ons te onderscheiden van de massa: “Om iets op te merken, om opgemerkt te worden: we zijn genoemd naar wat we proberen te bereiken. We willen graag aandacht besteden aan onze omgeving en proberen dingen te creëren die anderen hetzelfde laten doen. Door te kijken naar wat uniek is in elk project en daar de nadruk op te leggen, transformeren we niet-materiële waarden in tactiele objecten en spaties.

Je vindt de Mango fauteuil bij Flow Lab.

Get inspired

logo-won

Won Design

Designing the future