/ &Tradition

Mega bulb SR2

De populaire Mega Bulb lamp van &Tradition is ontworpen door Sofie Refer. Het is gemaakt van mondgeblazen glas. De kleine onregelmatigheden in het glas maakt elke lamp uniek. De mega Bulb is een moderne klassieker en biedt zowel een hoge kwaliteit van het ontwerp als perfect licht. Een prachtige pendel die in de meeste interieurs past. Benieuwd of deze lamp ook in jou interieur past? Onze adviseurs helpen u daar graag mee.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Mega Bulb SR2

De &Tradition Mega Bulb hanglamp is ontworpen door Sofie Refer. De Mega Bulb hanglamp van &Tradition is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De lamp is gemaakt van geblazen glas, waardoor de lamp uniek is. De lamp is 23 cm hoog en heeft een diameter van 18 cm. Het snoer van de lamp is 3 meter lang en het plafondkapje is meegeleverd. De lamp heeft een E27 fitting, Max 60 Watt. De lichtbron wordt niet meegeleverd. Afhankelijk van de gebruikte lichtbron is het licht dimbaar. Je kunt de lamp bedienen via een lichtpunt. 

Deze Mega Bulb SR2 lamp is verkrijgbaar vanaf €150,-

Over &Tradition

&tradition (of andTradition) ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Over Sofie Refer

Sofie Refer is ervan overtuigd dat verlichting het meest cruciale en krachtige aspect is van elk interieur. Kort na haar afstuderen aan de Danish Design School in 2003, opende ze haar Kopenhagen-gebaseerde lichtontwerp- en productiebedrijf Refer + Staer, waar ze Partner en Creative Director is. Haar eenvoudige, gestroomlijnde ontwerpen hebben haar talloze onderscheidingen opgeleverd.

Je vindt de Mega Bulb bij Flow Lab.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie