Mezcla JH20
Mezcla JH20 donker

/ &Tradition

Mezcla JH20

De Mezcla JH20 salontafel 80 van &tradition is een combinatie van verschillende, exclusieve materialen. De designer van deze opvallende salontafel is van mening dat een tafel een plek is waar verschillende mensen met verschillende meningen samenkomen om te lachen, het met elkaar eens te zijn, het niet met elkaar eens te zijn en om te genieten van elkaars gezelschap. Dit idee heeft hij vertaald naar een tafel, met de Mezcla collectie als resultaat. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Mezcla JH20 tafel &tradition

Over Mezcla JH20

De &Tradition Mezcla JH20 salontafel is ontworpen door Jaime Hayon. De salontafel Mezcla JH20 heeft een diameter van 80 cm en een hoogte van 40 cm. De exclusieve tafel is gemaakt van marmer of massief hout en gepoedercoat staal. Voor de Mezcla tafel kan je kiezen uit verschillende varianten op het gebied van materiaal en kleur. 

De Mezcla JH20 is verkrijgbaar vanaf €1373,-

Over & Tradition

De filosofie van Menu is simpel. Ze willen de wereld beter maken , minder gecompliceerd, een beetje leuker om wakker van te worden. Door samen te werken met supergetaleerde ontwerpers, maken ze objecten die nu en voor altijd worden gekoesterd . Menu werkt met de meest gedreven creatieve personen uit de wereld van architectuur en ontwerp om een ​​hoogwaardig ontwerp met een heldere Scandinavische uitstraling te produceren . Bij Menu zijn ze geobsedeerd met slimme oplossingen
voor het moderne leven.

Jaime Hayon

Over Jaime Hayon

Bij Jaime Hayon draait het helemaal om openheid. Jaime openende in 2000 zijn eigen studio en is daarbij  een eeuwige liefhebber wiens modus operandi optimisme is. Hij ontwierp talloze meubels, verlichtingsarmaturen en woonaccessoires, hotelinterieurs, winkels, een lijn van keramiek, schoenen en zijn eigen collectie uurwerken.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie