/ &Tradition

Milk

Dit is de leuke Milk tafellamp van &Tradition dat lijkt op een krukje. Ontwerpers van Norm Architects hebben in dit ontwerp gebruik gemaakt van de traditionele Noorse materialen namelijk glas en hout. Een mooie combinatie van pure materialen die elkaar goed aanvullen. Het uitgangspunt voor dit ontwerp was een lamp die zacht licht verspreidt en in elke hoek van elke kamer geplaatst kan worden. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Milk

De &Tradition Milk tafellamp heeft een diameter van 221 en een hoogte van 26 cm. Hij wordt standaard geleverd met een koord van 2m, in zwart of wit. Met de lampenkap die gemaakt is van glas heeft de Milk een unieke uitstraling. De poten zijn in onbehandeld eiken, gerookt eiken en zwart leverbaar. Hij is dim

De Milk is verkrijgbaar vanaf €163,-

Over &Tradition

&Tradition ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Over Norm Architects

Norm Architects is de ontwerper van het leuke Milk lampje, hun bestaan eigenlijk uit drie eigenaren: Jonas Bjerre-Poulsen, Kasper Rønn en Linda Korndal. Afgestudeerd op de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten, School of Architecture. De bekroonde portefeuille van Norm Architects weerspiegelt een kruising van overtuigingen die zijn geworteld in het uitdagen van de norm, vandaar hun naam. Ruimtes vol leven, licht en sfeer. Natuurlijke materialen met een tactiel gevoel. Zorgvuldig ontworpen ontwerpen die eenvoudig en duurzaam zijn.

Je vindt de Milk lamp bij Flow Lab.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie