Moka stoel
scandinavische design stoel

/ Design on Stock

Moka

De Moka stoel heeft een veerkrachtige zit en rug en is qua modellering royaal en comfortabel. De detaillering van het model is vrij subtiel, terwijl er toch veel vakmanschap bij komt kijken. De stoffering loopt van de binnenzijde van de rug door naar de achterzijde en hetzelfde geldt voor de armleuningen, waardoor het model mooie afgeronde vormen heeft.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

scandinavisch design
woonwinkel rotterdam

Over Moka

De hoogte van de stoel is 88 cm, de breedte is 61 cm en de diepte is 55 cm. De zithoogte is 46,5 cm. De Moka is verkrijgbaar in verschillende stof en leer. Ook zijn er twee verschillende type onderstellen mogelijk bij de Moka; vier slanke poten en vier slanke poten met wieltjes.

De Moka is verkrijgbaar vanaf €549,-

stoel bruin design on stock
bruine stoel design on stock

Over Design On Stock

De liefde voor het vak is wat Design on Stock drijft. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en alle ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. De gemiddelde levertijd van gestoffeerde meubels is slechts 3 weken! De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Wist je dat deze bekende namen achter de prachtige ontwerpen van Design on Stock schuilen: Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi? Nu je het weet zul je hun signatuur zeker herkennen.

Je vindt de Moka bij Flow Lab.

design stoelen
Gijs Papavoine

Over Gijs Papavoine

Gijs Papavoine is geboren in Den Bosch en afgestudeerd aan de Hogere Technische School en de Academie voor Industriële Vormgeving te Eindhoven, afdeling Productontwerpen.

Hij startte in 1976 bij Montis op de afdeling productontwikkeling. Na de functie van Product Manager, waar hij medeverantwoordelijk was voor designfilosofie van Montis, promoveerde hij in 1990 tot vaste ontwerper van Montis. Zijn ontwerpen zijn krachtig door hun eenvoud. Eenvoudige basisvormen met een verfijnde elegante belijning, die comfort uitstralen, kenmerken zijn handschrift.

Get inspired

logo-design_on_stock

Design on Stock

Uit liefde voor het vak