/ Linie Design

Momento

Breng wat meer variatie in je interieur door dit vloerkleed Momento van de Various collectie van Linie Design. Door zijn ovale zachte vorm past hij eigenlijk overal.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Momento

Het Momento vloerkleed komt uit de Various collectie van Linie Design. Deze bestaat uit een eclectische fusie van kleuren, patronen en structuren met allemaal dezelfde focus op de minimalistische kenmerken van Deens design. De kleden bieden eindeloze design mogelijkheden voor thuis en zakelijk gebruik. 

De karpetten van Linie Design worden geproduceerd volgens een eeuwenoude techniek, waarbij wevers knopen rond de afzonderlijke draden knopen op een speciaal ontworpen weefgetouw. Verder zorgen de kwaliteit, sterkte en duurzaamheid ervoor dat het decennia’s gebruikt kan worden, indien het goed wordt onderhouden. De Momento bestaat voor 100% uit Viscose. Anders dan de andere karpetten van Linie heeft de Momento een ovale vorm, afmeting 140×170. 

Over Linie Design

Het Deense designbedrijf Linie Design is in 1980 ontwikkelt handgemaakte karpetten. Linie Design past elegante kleuren en uitstekende materialen toe met traditie als sleutelwoord. De collectie heeft vanzelfsprekend de typische Scandinavische uitstraling waar wij zo van houden.

Je vindt de Momento bij Flow Lab.

logo-liniedesign Created with Sketch.

Linie Design

Elegante handgemaakte karpetten