/ Seuren Tafels

Moonshadow

Deze mooie eetkamertafel Moonshadow is een echte eyecatcher niet alleen door haar mooie vormen maar ook door de hoog kwaliteit gebruikte materialen. Het verjongde blad laat het blad er nog dunner uitzien en door de mooi schuin afgewerkte poten krijgt de tafel een moderne uitstraling. Wilt u de tafel in het echt zien, kom dan even langs in onze winkel en laat een van onze specialisten u verder helpen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Moonshadow

De Moonshadow is van echt kwaliteit eiken: maximaal 4 noesten per m2 en de noesten zijn niet groter dan 20mm. Noesten, structuur- en kleurverschillen zijn inherent aan het natuur product. Deze tafel is van uitstekende kwaliteit, heeft een rank blad en een poot in een prachtige vorm met een bijna sculpturale uitstraling. De tafel is van uitstekende kwaliteit en heeft een prachtig stalen frame. Geen enkele afwerking heeft meerprijs behalve kleur op maat o.b.v. uw voorbeeldstaal. Elke gewenste maat is leverbaar. Deze tafel is van uitstekende kwaliteit en is een echte vrouwelijke schoonheid. Deze tafel is ook verkrijgbaar in een salontafel.De Moonshadow salontafel heeft een formaat van 100cm breed, 100 cm lang en 40 cm hoog. 

De Moonshadow is verkrijgbaar vanaf €1.650,-

De Moonshadow salontafel is verkrijgbaar vanaf  €650,-

Over Seuren

Seuren werd in 1996 opgericht door Michel Seuren. Hij ontwerpt vanuit de basisgedachte dat alles kan en alles mogelijk is. Hierdoor ontstaan creatieve oplossingen en de toepassing van materialen die niet vaak worden gebruikt voor tafels. De inspiratie van Michel wordt vrijwel overal vandaan gehaald.

Je vindt de Moonshadow bij Flow Lab.

Get inspired

logo-seuren

Seuren Tafels

People meet people