muffin brokis
muffin lamp brokis

/ Brokis

Muffin

Muffins van Brokis is geïnspireerd op de eetbare muffins die je vind bij de banketbakker. Het prachtige ontwerp dat wordt gefabriceerd in Tjechië straalt een en al kwaliteit en vakmanschap uit. De Muffins serie creëert een unieke sfeer door gebruik van gekleurd glas waarmee gevarieerde tonen en tinten de kamer binnenstromen. Een prachtige lamp met behoud van een volledige functionaliteit.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

scandinavisch design merk brokis
hanglamp brokis

Over Muffin

De Muffin is gemaakt van met de mond geblazen glas met een houten poot. Kenmerkend aan de Muffin lampen van Brokis zijn de vele keuzemogelijkheden. Glas is mogelijk in 6 varianten: transparant, fumé, bruin, amber, cognac en paars. Het houtwerk is verkrijgbaar in naturel of zwart gebeitst. Dat was het nog niet aan keuzes, het snoer is ook verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren: geel, rood, grijs, zwart en wit. De Muffin PC852 lamp heeft een diameter van 53 cm en een hoogte van 52,6. De Muffin PC853 heeft een diameter van 43,5 cm en een hoogte van 101,6 cm. De lamp is dimbaar door de ingebouwde dimmer en de lichtbron is begrepen. 

De Muffin PC852 is verkrijgbaar vanaf €869,-

De Muffin PC853 is verkrijgbaar vanaf €1.792,-

scandinavisch design
scandinavisch interieur

Over Brokis

Het Tsjechische verlichtingsmerk Brokis maakt prachtige design lampen van superieure kwaliteit. De verlichting van Brokis is herkenbaar door de combinatie van prachtige materialen, zoals het handgebaren glas gecombineerd met andere verfijnde materialen, zoals hout en metaal. En dankzij de bijzondere productiemethode van mondgeblazen glas kunnen zij zelfs gebogen glas produceren. Een lamp uit de collectie van Brokis is een toevoeging in elk Scandinavisch interieur.

brokis verlichting
Brokis Desingers Muffins En Balloon Lamp

Over Lucie Koldová en Dan Yeffet

Lucie Koldová is één van de ontwerpers van deze lampen serie. Lucie is geboren in de Tsjechische Republiek. Lucie is nadat ze is afgestudeerd aan e Academie voor Beeldende Kunsten, Architectuur en Design in Praag in 2009 verhuisde ze naar Parijs, waar ze in 2012 haar eigen studio oprichtte.

Dan Yeffet is de andere ontwerper van deze lampen serie. Dan Yeffet is geboren in 1971 in Jeruzalem, hij studeerde aan de Bezalel Academie dat is een school voor Kunst en Design in Jeruzalem, hier studeerde hij van 1999 tot 2001. In 2001 verhuisde hij naar Nederland waar hij in 2002 afstudeerde in de Gerrit Rietveld opleiding in Amsterdam. Daarna verhuisde hij in 2005 de studio naar Parijs tot op de dag van vandaag.

Je vindt de Muffin PC853 en Muffin PC852 bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-brokis

Brokis

Design lampen van superieure kwaliteit.