De New Co salontafel
Studio Henk New Co salontafel

/ Studio HENK

New Co

De New Co salontafel is tijdloos, functioneel en prachtig dankzij de eenvoud. Deze moderne design salontafel is daarmee een eyecatcher voor de zithoek, die niet zal vervelen. De salontafel van eikenhout en staal staat graag in de spotlights, alleen of gecombineerd met anderen. Kom eens langs de showroom om de mogelijkheden van deze design salontafel te bewonderen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Studio Henk
De New Co salontafel wit

Over New Co

Dit is de Studio HENK New Co coffee table met een zwarte onderstel, het onderstel van de minimalistische koffietafel is gemaakt van gepoedercoat staal en is ook beschikbaar in het wit.  Het tafelblad is gemaak van eikenhout en kan ook in zwart en wit. De New Co coffee table heeft verschillende diameters 40, 50, 70 en 90 cm. 

De New Co is verkrijgbaar vanaf €

Salontafel Studio Henk
Studio Henk tafel

Over Studio HENK

Studio HENK is in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Xander en Okke geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Vanuit het idee dat meubels zowel mooi als functioneel kunnen zijn, maken zij ontwerpen die helemaal aangepast kunnen worden aan jouw interieur. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk waar je gelukkig van wordt. Sinds 2013 is Studio HENK uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol design meubelmerk.

Je vindt de New Co salontafel bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-studio_henk

Studio HENK

Studio HENK - Dutch design meubels met een Scandinavisch randje