Nosto
Design On Stock Fauteuil Nosto

/ Design on Stock

Nosto

De Nosto fauteuil van Design on Stock combineert comfort met looks. In het ontwerp is veel aandacht besteed aan de details, zo vind je in de Nosto fauteuil geometrische patronen die worden gevormd door de stiknaden. De fauteuil is in meerdere opzichten een unieke fauteuil voor Design on Stock: het is de enige fauteuil die verkrijgbaar is met duo-stoffering en ook is Nosto de enige fauteuil met een optioneel kantelmechanisme.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Design On Stock Nosto
Design On Stock Fauteuil Nosto Leer

Over Nosto

De Design on Stock Nosto fauteuil is ontworpen door Studio Tom Dissel. De Nosto fauteuil heeft een breedte van 77 cm, een diepte van 83 cm en een hoogte van 103 cm. De fauteuil heeft een onderstel uitgevoerd in RVS en voor de bekleding kan je kiezen uit verschillende kleuren stof en leer. De Nosto fauteuil is ook beschikbaar met duo-stoffering. Voor extra comfort is er ook nog de Nosto voetenbank. 

De Nosto is verkrijgbaar vanaf € 1676,-

Design On Stock Fauteuil Nosto Stof
Nosto vrijstaand fauteuil design on stock

Over Design on Stock

De liefde voor het vak is wat Design on Stock verder brengt. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk en alle ontwerpen worden in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Daarom krijgen alle meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. De gemiddelde levertijd van gestoffeerde meubels is slechts 3 weken! De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend.

Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Op dit moment ontwerpen Marike AndewegRoderick VosGerard van den Berg, Studio Tom DisselGijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi de collectie. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is natuurlijk ook erg belangrijk.

nosto stoel
Studio Tom Dissel

Over Studio Tom Dissel

“Creatief bezig zijn, in mijn hoofd én met mijn handen, daar ga ik helemaal in op. De volgende stap is dat Design on Stock heel serieus naar mijn ontwerpen kijkt en alles geeft om mijn ideeën te realiseren. Zij dagen zichzelf altijd uit. Niets is vanzelfsprekend of standaard. En dat is precies zoals ik er ook in sta. Door samen te werken, door te delen voel ik me als ontwerper die toch vaak alleen werkt onderdeel van een enthousiast, gemotiveerd team. Zo versterken we elkaar en groeien we samen naar een topproduct!”

Je vindt de Nosto bij Flow Lab.

Get inspired

logo-design_on_stock

Design on Stock

Uit liefde voor het vak