/ Prostoria

Oblique

Tafel Oblique is onderdeel van een familie tafels en stoelen van Prostoria die allen voorzien zijn van geometrische elementen in een eenvoudig ontwerp. Ook verkrijgbaar als salontafel in diverse maten en hoogtes.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Oblique

De geometrisch gevormde poten van eettafel Oblique van Prostoria zijn echte eyecatchers. De poten zijn gemaakt van massief eiken of walnoot, de top is fenix. Een prachtige combinatie! 

De tafel is leverbaar als rechthoek in 3 maten en als ronde tafel.

 

Over Prostoria

Prostoria is een Kroatisch designmerk dat werd opgericht in 2011. Prostoria beschouwt de ontwikkeling van hun meubels niet als iets abstracts van tekentafel, naar productie en de winkelvloer. Zij hanteren een andere, traditionelere benadering. Een aanpak die alle onderdelen van het ontwerp en productieproces met elkaar verbindt.

Het bedrijf werkt samen met een jonge, erkende ontwerpscene en combineert dit met een opmerkelijke traditie en kennis van de meubelindustrie. Zij gebruiken voornamelijk lokale producten, vooral massief hout. Naast beproefde meubels schromen zij niet om vernieuwende designs in gewaagde kleuren te presenteren.

De meeste van Prostoria’s producten hebben een lang ontwikkelingstraject afgelegd voordat ze hun definitieve vorm en design hebben bereikt. Dit resulteert in producten van hoogstaande kwaliteit. Mogelijk door toepassing van de hedendaagse technologie in combinatie met nauwgezet vakmanschap en handwerk van het allerhoogste niveau.

Vandaag de dag, na slechts 8 jaar, exporteert Prostoria naar meer dan 60 landen en is het aanwezig in ongeveer 890 verkooppunten wereldwijd.

Bezoek Flow Lab

Over Designer Numen / For Use

Numen/For Use is een collectief dat zich bezighoudt met conceptele kunst, theater vormgeving, industrieel en ruimtelijk design.

De groep kwam in 1998 bijeen als onder de naam For Use. In 1999 voegden zij hier de naam Numen aan toe als collectieve identiteit die al hun projecten omvat.

Aanvankelijk was hun design erg experimenteel. Vanaf 2004 hebben zij zich vooral beziggehouden met het ontwerpen van grote theaterproducties in het Nationaal Centrum voor Drama in Madrid en andere theaters door heel Europa.

Sinds 2008 richt dit collectief zich op het samenstellen van experimentele concepten en ontwerpen.

Het collectief heeft diverse internationale awards gewonnen voor hun industriële design en theater vormgeving.

 

Get inspired

Prostoria

Prostoria - Innovatie als sociale verantwoordelijkheid