Ode chair
Ode chair Studio Henk

/ Studio HENK

Ode chair

Een ode aan het zitcomfort, aan strakke lijnen en krachtig, tijdloos design. Een uitnodigende stoel, waar je op wilt blijven zitten. De Ode Chair van Studio HENK heeft een eigenwijs design. Het is een comfortabel ontwerp, perfect voor natafelen. De Ode Chair leent zich goed voor een huiselijke sfeer. De perfecte stoel om op te lunchen, te dineren of te vergaderen. Ook verkrijgbaar met armleuning.

  

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Studio Henk
Ode chair blauw

Over Ode chair

Voor deze stoel zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo kan deze stoel met en zonder armleuningen verkocht worden, daarnaast is er de keuze tussen een zwart of wit gepoedercoat frame. Ook hebben we deze stoelen verkrijgbaar in veel verschillende kleuren stof. Ook zijn er nog verschillende afwerkingen voor de houten delen op de armleuning.

De Ode chair  is verkrijgbaar vanaf €

Je vindt de Ode Chair bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Ode chair groen
Studio Henk stoel

Over Studio HENK

Studio HENK is in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Xander en Okke geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Vanuit het idee dat meubels zowel mooi als functioneel kunnen zijn, maken zij ontwerpen die helemaal aangepast kunnen worden aan jouw interieur. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk waar je gelukkig van wordt. Sinds 2013 is Studio HENK uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol design meubelmerk.

Get inspired

logo-studio_henk

Studio HENK

Studio HENK - Dutch design meubels met een Scandinavisch randje