muuto Oslo Side Chair
Oslo Side Chairs

/ Muuto

Oslo Side Chair

De designers Anderssen & Voll hebben met de Oslo serie een comfortabele eetkamerstoel ontworpen met een luxe en comfortabele look en subtiele geometrische accenten.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

scandinavisch design stoel
interieuradvies

Over Oslo side chair

Diverse stofferings mogelijkheden van Kvadrat en Rohleder, accentueren de speelse belijning van de zitting en de minimalistische rug en geven de Oslo Side Chair een elegante uitstraling.

Qua onderstel kan er gekozen worden voor een zwart poedercoated onderstel of een chroom uitvoering. Ingetogen klasse of uitgesproken catchy.   

De Oslo side chair is verkrijgbaar vanaf €695,-

interieuradvies
interieuradvies muuto

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

 

Je vindt Oslo side chair bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

scandinavisch interieur
muuto rotterdam

Over Designer Studio Image of designer Anderssen & Voll

Dit design duo is begonnen in 2009 en bestaat uit Torbjorn Anderssen en Espen Voll die een studio in een oud pand (1802) in hartje Oslo runnen. Het duo is meerdere keren beloond met een award voor meubelontwerpen, verlichting en verschillende accessoires. De ontwerpen zijn geliefd bij echte design liefhebbers, maar weten ook de mensen die een duwtje in de rug nodig hebben om design meer te waarderen te bereiken.

Get inspired

Muuto

New perspective