/ Functionals

Ossa

De inspiratie voor Ossa was een kartonnen verhuisdoos. Ossa wordt ook geproduceerd door vouwen, maar het is gemaakt van duurzaam staal in plaats van karton. Het is robuust en duurzaam. De uitsnijdingen aan de zijkant, ook een knipoog naar de bewegende box, maken de Ossa gemakkelijk te dragen en op te tillen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Ossa

Ossa is vernoemd naar een straat in Berlijn, de woonplaats van ontwerpers Geckeler en Michels. De opslagmodule heeft een uitgesproken Berlijnse vibe-speelsheid gecombineerd met een doordachte functionaliteit. De bovenkant van elke Ossa heeft bijvoorbeeld verhogingen, zodat deze mappen kan bevatten. Het is een opvallend visueel element dat een echt doel heeft.

De Ossa Kast is verkrijgbaar vanaf €,-

Over Functionals

Functionals werd in 2009 opgericht door de broers Ad en Simon van Esch. De collectie bestaat inmiddels uit tafels, verlichting, stoelen en accessoires. De broers werken samen met een groot team designers zoals Serener, Roderick Vos, Floris Hovers, Bert Jan Pot en vele anderen. Ze werken allemaal met dezelfde toewijding aan gedurfde ontwerpen met altijd oog voor detail. De producten ogen soms ietwat provocatief, vaak verrassend, maar altijd prachtig. De onderdelen worden in kleine fabrieken in Europa en Azië gemaakt en veelal afgewerkt met de hand. In de fabriek en showroom in Goirle worden de onderdelen uiteindelijk samengesteld tot het eindproduct. Vanuit hier worden de populaire producten als de Stoklamp en de Lloyd serie gereedgemaakt voor de klant, voor een leven lang plezier.

Je vindt de Osso bij Flow Lab

Over Geckler en Michels

David Geckeler en Frank Michels ontmoetten elkaar op de ontwerpschool en besloten in 2013 een gezamenlijke studio te vormen. “We beseften dat we allemaal een sparringpartner nodig hadden”, zegt Michels. ‘Design is immers een dialoog’, constateert Geckeler. Het in Berlijn gevestigde duo benadert elk project door vragen te stellen, nieuwe technologieën te onderzoeken en verschillende materiële opties te onderzoeken. Het resulterende werk is gewaagd, eenvoudig en sculpturaal.

Get inspired

logo-functionals

Functionals

Onconventionele design meubelen voor kantoor en thuis