/ &Tradition

P376

&Tradition’s re-launch van hun P376 hanglamp eert hun originele ontwerp uit 1963, met vijf, concentrische tinten discreet geplaatst onderaan, die zachtjes naar het midden buigen om zacht en diffuus licht uit te stralen. Geniet van een look die klassiek en toch altijd modern is. Slank en verfijnd met echo’s van architectuur. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over P376

Verkrijgbaar in zuiver aluminium of wit en in 2 maten, de KF1 Ø47,5/19 cm H en de KF2 Ø70/28 cm H.  De lamp is gemaakt van gelakt metaal. De plafondplaat is inbegrepen en de lichtbron is niet inbegrepen. Pendellengte is 6 meter dus de hoogte kan zelf bepaald worden. 

De P376 is verkrijgbaar vanaf €549,-

Over &Tradition

&tradition (of andTradition) ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Over Preben Juhl Fabricius en Jørgen Kastholm

Preben Juhl Fabricius en Jørgen Kastholm werden gedreven door een uitdaging om van de vorm een ​​pure functionele afgeleide te maken. Beiden waren ze architecten, die afgestudeerd zijn aan de Deense School voor Binnenhuisarchitectuur. Hoewel ze lang samenwerkten en slechts een handvol ontwerpen maakten, lieten Kastholm en Fabricius een erfenis achter van werken die werden geëerd in musea over de hele wereld.

Je vindt de P376 lamp in Flow Lab.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie