Palette JH7
&tradition salontafel

/ &Tradition

Palette JH7

Tafels zijn plekken waar mensen ideeën uitwisselen, emoties uitdrukken en samenkomen. Een tafel is dus een object met meerdere doelen, daarom heeft de Palette JH7 salontafel van &Tradition meerdere niveaus. De Palette tafel is een unieke compositie van drie verschillende vormen die samen een interessant en uitgebalanceerd geheel vormen. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Palette JH7 zwart

Over Palette JH7

De &Tradition Palette salontafel JH7 is ontworpen door Jaime Hayon. De Palette JH7 salontafel heeft een lengte van 115,2 cm, een breedte van 67,7 cm en een hoogte van 47 cm. De verschillende tafelbladen zijn gemaakt van marmer, messing en walnootfineer. Keuze uit een zwart essen of een walnoot blad. 

De Palette JH7 is verkrijgbaar vanaf €1.373,-

Palette JH7 bruin

Over & Tradition

De filosofie van Menu is simpel. Ze willen de wereld beter maken , minder gecompliceerd, een beetje leuker om wakker van te worden. Door samen te werken met supergetaleerde ontwerpers, maken ze objecten die nu en voor altijd worden gekoesterd . Menu werkt met de meest gedreven creatieve personen uit de wereld van architectuur en ontwerp om een ​​hoogwaardig ontwerp met een heldere Scandinavische uitstraling te produceren . Bij Menu zijn ze geobsedeerd met slimme oplossingen
voor het moderne leven.

Jaime Hayon

Over Jaime Hayon

Bij Jaime Hayon draait het helemaal om openheid. Jaime openende in 2000 zijn eigen studio en is daarbij  een eeuwige liefhebber wiens modus operandi optimisme is. Hij ontwierp talloze meubels, verlichtingsarmaturen en woonaccessoires, hotelinterieurs, winkels, een lijn van keramiek, schoenen en zijn eigen collectie uurwerken.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie