/ Ligne Roset

Parachute lamp

Een indrukwekkende plafondlamp. Met deze lamp maak je een bijzonder interieur helemaal af. Een lamp die elegant, maar toch veel body heeft door zijn vormen. Hij kan in verschillende lagen besteld worden, maar ook in diverse kleuren en maten. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Parachute

De kap is van satijn zwart gelakt staaldraad (ø 3 mm) of van transparant gelakt verkoperd staaldraad (ø 3 mm). Het is een mogelijkheid om tot 6 kappen in diverse configuraties te monteren, om zo een aantal verschillende hangende plafondlampen te ontwerpen. Het is belangrijk dat de structuur altijd symmetrisch is, met meer tinten naar beneden dan naar boven. De elektrische armaturen bestaan ​​uit een 2 m zwarte elektrische kabel en een plafondarmatuur. Het is een vereiste om een 23W E26 compacte fluo gloeilamp ø 120 te gebruiken, kleur 827 (warm wit).

 

Over Ligne Roset

Het Franse Ligne Roset is opgericht in 1860 als fabrikant van o.a. kamerschermen en wandelstokken. Vanaf 1950 zijn daar ook meubels bijgekomen. In de jaren 70 is Ligne Roset een samenwerking aangegaan met binnenhuisarchitect Michel Ducaroy die voor hen de Togo heeft ontworpen. Dit model heeft Ligne Roset op de kaart gezet als top design merk op meubelgebied.

Inmiddels werkt Ligne Roset samen met vele bekende top designers die samen met het merk een prachtige collectie luxe, tijdloze meubels hebben gecreëerd. Veel modellen van dit merk vind je ook terug in luxe hotels zoals het Hotel Molitor in Parijs.

 

 

Bezoek Flow Lab

Over Designers Nathan Yong

Nathan Yong studeerde in 1991 af aan de Temasek Polytechnic. Aanvankelijk in de commerciële handel, ontwikkelde hij zijn vaardigheden met het oog op meubels en accessoires. Met zijn studie in New South Wales behaalde hij cum laude een masters in Design. Prijzen die hij heeft ontvangen zijn de Red Dot Concept Design Award en de Singapore President’s Design Award – Designer of the year. 

 

Get inspired

Ligne Roset

Tijdloze, luxe elegantie.