&Tradition stoel
Pavilion AV11 &tradition

/ &Tradition

Pavilion AV11

Op het eerste gezicht lijkt de Pavilion-fauteuil bijna op een losgeraakt touw. Van de gewelfde zitting en rug tot de stalen buizen die de poten en armleuningen vormen, toont deze fauteuil een ononderbroken elegant lijnenspel.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

&Tradition velvet

Over Pavilion AV11

De  Pavilion heeft een luchtige uitstraling, met slanke armen en benen die het een lichte uitstraling geven. Deze Pavilion geeft een moderne touch aan je interieur. Dankzij de brede zitting is het zitcomfort zeer comfortabel. De fauteuil nodigt uit om achterover te leunen, te ontspannen en gewoon even binnen te blijven. 

De Pavilion AV11 heeft een gestoffeerde zitting en rug naar keuze. Er is ook keuze uit diverse soorten houtfineer. De stoel is 65 cm diep, 69 cm breed en 70 cm hoog. De Pavilion Lounge stoel is getest op sterkte, duurzaamheid en veiligheid en zeker geschikt voor zwaar gebruik. De stoel kan bekleed worden met stof of leer.

De Pavilion AV11 is verkrijgbaar vanaf € 700,00

 

&Tradition rood
Sfeerfoto &Tradition

Over &Tradition

Het Deense merk &Tradition is opgericht in 2010 en wil traditioneel design verenigen met innovatie, zonder de traditionele waarden en haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Inmiddels hebben zij een unieke designcollectie opgebouwd die bestaat uit design verlichting en meubels, gebaseerd op ontwerpen uit de dertiger jaren tot nu. Het gebruik van ruwe materialen en respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en dit zie je duidelijk terug in de ontwerpen.

Pavilion AV6 walnoot
Torbjørn Anderssen en Espen Voll

Over de ontwerpers

Torbjørn Anderssen en Espen Voll, gevestigd in Oslo, hebben een belangrijke rol gespeeld bij het positioneren van Noorwegen op de wereldwijde ontwerp kaart sinds ze in 2009 hun krachten bundelden. Anderssen & Voll hebben talloze internationale prijzen ontvangen voor hun werk op het gebied van meubels, verlichting en woonaccessoires, waaronder de Wallpaper * Magazine Award, de Red Dot en IF Awards, evenals andere onderscheidingen voor beste ontwerpen en beste ontwerpers van het jaar. En toch benaderen ze elk nieuw project met een gevoel van vrijheid.

Je vindt de Pavilion bij Flow Lab.

 

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie