muuto Pebble Rug
woonwinkel rotterdam

/ Muuto

Pebble Rug

Het gevoel van een kiezelstrand aan je voeten? Vloerkleed Pebble van Muuto moet dit gevoel evenaren als je er met blote voeten overheen loopt.

Dat geldt niet alleen voor de touch, maar ook voor de looks. Want door de subtiele wollen ringen in combinatie met het jute heb je een contrastrijk vloerkleed met mooi stevig canvas. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

scandinavisch design
scandinavisch interieur

Over Pebble Rug

Het vloerkleed is hand geweven en is leverbaar in een viertal kleurcombinaties: Pale Rose, Burnt Orange, Dark Grey en Light Grey. De namen verwijzen mooi naar de inspiratie die Muuto heeft opgedaan voor benaming van dit vloerkleed en de beschikbare maten zijn 170×240 en 200×300 cm.

muuto vloerkleed roze
detail vloerkleed muuto

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt Pebble Rug bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

interieurwinkel rotterdam
ontwerp muuto

Over Designer Margrethe Odgaard, Studio-visit

Margrethe Odgaard is een gedreven textiel ontwerper die na haar studie aan de Royal Danish Academy of Fine Arts op verschillende plekken op de wereld heeft gewerkt als textieldesigner. In 2005 heeft zij haar eigen studio opgericht waarmee ze nationale en internationale awards heeft gewonnen. Met haar eigen kleursysteem probeert ze gevoel in haar ontwerpen te leggen die de zintuigen prikkelen. 

 

Get inspired

Muuto

New perspective