/ Secto Design

Petite 4600 hanglamp

De hanglamp wordt door vakmensen met de hand gemaakt van PEFC-gecertificeerd berkenhout. Het hout geeft de lamp zorgt voor een warme sfeer en uitstraling in je Scandinavisch interieur.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Petite 4600 hanglamp

De lamp heeft een hoogte van 23 centimeter en een diameter van 20 centimeter. De kabel is van textiel en heeft een lengte van 175 centimeter. De hanglamp is verkrijgbaar in meerdere kleuren; naturel berkenhout, wit gelamineerd berkenhout, walnoot fineer met een witte kabel en zwart gelamineerd berkenhout met een zwarte kabel. Alle kleuren behalve de zwarte uitvoering hebben een witte kabel en plafondkapje.

De Petite 4600 hanglamp is verkrijgbaar vanaf €

Over Secto Design

Het Finse Secto Design produceerde aanvankelijk houten design meubels. Omdat hun klanten geen bijpassende houten verlichting konden vinden besloot ontwerper Seppo Koho deze zelf te ontwikkelen. Hij introduceerde in 1995 de hanglamp Secto 4200 die nog steeds de basis vormt van de collectie. Hoe simpel kan een goed idee ontstaan! Secto Design heeft inmiddels een eigentijdse, cleane verlichtingscollectie van berkenhout. Het berkenhout komt uit centraal Finland, niet ver van het atelier waar de lampen met de hand gemaakt worden. Het design is eenvoudig uitgedacht. Het licht weerkaatst op het berkenhout. Dit creëert een warme, uitnodigende sfeer. Perfect voor jouw interieur?

Je vindt de Petite 4600 hanglamp bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-secto_design

Secto Design

Het berkenhout van de lampen van Secto Design weerkaatst het licht voor een sfeervol effect.