/ Menu

Plinth

Marmer en een elegante uitstraling gaan hand in hand. Ook de Plinth Low salontafel 100×60 van Menu is doordat hij in zijn geheel gemaakt is van marmer ideaal voor het toevoegen van een elegant detail in het interieur. Combineer deze salontafel met een andere salontafel voor een speels effect. 

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Plinth

De Menu Plinth salontafel is ontworpen door Norm Architects. De Plinth salontafel low heeft een breedte van 60 cm, een lengte van 100 cm en een hoogte van 27 cm. Je kunt voor de marmeren salontafel kiezen uit de kleuren wit en zwart. Omdat marmer een natuurlijk materiaal is, is elke tafel uniek. Je kunt in plaats van de Plinth salontafel ook kiezen voor een van de Plinth bijzettafels 30×30 of 40×40. 

De Plinth is verkrijgbaar vanaf €999,-

Over Menu

Bij het Deense merk Menu geloven ze heilig in de kracht van eenvoud. Minimalistisch en ongecompliceerd design staat voorop. Dat uit zich in moderne, duurzaam gefabriceerde woonitems waar je lang plezier van zult hebben. Menu werkt met creatieve designers uit de hele wereld. Zo is de bekende WM String stoel ontworpen door de Rotterdamse WM Studio.

Je vindt de Plinth bij Flow Lab.

Bezoek flow lab

Over Norm Architects

Norm Architects is opgericht in 2008, het bestaat uit een team met meerdere ontwerpers. Ze werken op het gebied van industrieel ontwerp, residentiële architectuur, commerciële interieurs, fotografie en art direction.
De essentie van het werk van Norm Architects te vinden in balans tussen rijkdom en terughoudendheid, tussen orde en complexiteit. Elk project – of het nu gaat om architectuur, interieur, ontwerp of creatieve richting – is doordrenkt van dezelfde intrinsieke kwaliteit: een eenvoud die grotere ideeën met zich meebrengt.

Get inspired

logo-menu

Menu

Minimalistisch en ongecompliceerd design