muuto ply rug
ply rug van muuto

/ Muuto

Ply Rug

Dye colored … het kan en mag nog steeds! Muuto heeft deze techniek toegepast op haar Ply Rug, die teruggrijpt naar weeftoepassingen van weleer.

Door het subtiele kleurverloop van het pure wol, heeft dit kleed een warme en behaaglijke uitstraling die in vrijwel elke inrichting toepasbaar is. Leuk ontwerp-weetje: designer Margerethe Odgaard heeft op twee hoeken diagonaal van elkaar een uitloop van de wevingen toegepast als signatuur. 

 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

karpetten van muuto
karpetten muuto

Over Ply Rug 

Het Ply vloerkleed is leverbaar in zes verschillende kleuren en drie maten, van een loper formaat ( 85×140 ) tot een riante 200×300 cm. 

scandinavisch design vloerkleden
vloerkleed muuto zwart

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt Ply Rug bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

scandinavisch wonen
scandinavisch

Over Designer Margrethe Odgaard, Studio-visit

Margrethe Odgaard is een gedreven textiel ontwerper die na haar studie aan de Royal Danish Academy of Fine Arts op verschillende plekken op de wereld heeft gewerkt als textieldesigner. In 2005 heeft zij haar eigen studio opgericht waarmee ze nationale en internationale awards heeft gewonnen. Met haar eigen kleursysteem probeert ze gevoel in haar ontwerpen te leggen die de zintuigen prikkelen. 

 

Get inspired

Muuto

New perspective