Podia Table
Podia Table Black Salontafel

/ Ferm Living

Podia Table

Met zijn stevige stijl vormt de Podia-tafel een comfortabele basis van uw woonkamer. De ovale tafel is gemaakt van hout en de zijkanten zijn voorzien van lamellen, waardoor de grafische expressie van de praktische tafel wordt onderstreept: til het tafelblad op en vind een ruime opslagruimte voor alle dingen die je nodig hebt. De tafel wordt geleverd in meer kleuren.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Ferm Living

Over Podia

De Ferm Living Podia Salontafel is een salontafel als geen andere. Het stevige, massief ogende design is in alle opzichten anders dan de lichtvoetige, open designs die we nu veel zien. Op het eerste gezicht is er dan ook geen ruimte voor opbergen, maar daar hebben ze iets slims op bedacht. Het tafelblad is van het onderstel af te tillen, en dan blijkt dat in het onderstel genoeg ruimte is om boeken, plaids et cetera uit het zicht op te bergen. Het opbergvak is door middel van een paneel verdeeld in twee delen. De ovalen tafel is gemaakt van MDF en essenfineer, gekleurd in zwart, donkerblauw of rood bruin. Op het onderstel zijn latjes geplaatst, wat het geheel een dynamisch uiterlijk geeft.

De Podia Salontafel is 95 centimeter breed, 55 centimeter diep en 40 centimeter hoog.

De Podia is verkrijgbaar vanaf €679,-

Podia-tafel

Over Ferm Living

Trine Andersen is de oprichtster van het jonge Deense Ferm Living, gespecialiseerd in woonaccessoires. Ze startte in 2005 nadat ze heeft gewerkt in de modebranche. Doordat ze op zoek ging naar een ideale muurdecoratie voor haar eigen woning ontdekte ze een gat in de markt. Sindsdien heeft ze al meer dan 600 ontwerpen gemaakt voor haar eigen assortiment wat bestaat uit onder andere kussens, behang, dekbedovertrekken, muurstickers, kinderkussens, wandlampen en een collectie aan kinderartikelen.

Je vindt de Podia bij Flow Lab.

Bezoek flow lab

Get inspired

logo-ferm-living

Ferm Living

Eerlijke woonaccessoires en meubels geïnspireerd op het leven van alledag