/ Ligne Roset

Pukka

De Pukka-collectie geeft een geweldig comfort en is een klein wonder van design. De Pukka heeft een zacht en organisch ontwerp, wat de ruimte vult met zinlijk comfort.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Pukka

Yabu & Pushelberg nemen het thema van de spons over en voegen een zacht ontwerp toe, subtiel en organisch. De details van de stiksels, het gebruik van zeer flexibel schuim en de spanning van de lijnen. Hier is sprake van een perfecte stoffering. Dit was enkel mogelijk met het gebruik van rekbare stoffen. Vooral de nieuwe Gentle-stof, een 100% wollen stretch fluweel, die perfect om het meubelstuk kleedt.

 

Over Ligne Roset

Het Franse Ligne Roset is opgericht in 1860 als fabrikant van o.a. kamerschermen en wandelstokken. Vanaf 1950 zijn daar ook meubels bijgekomen. In de jaren 70 is Ligne Roset een samenwerking aangegaan met binnenhuisarchitect Michel Ducaroy die voor hen de Togo heeft ontworpen. Dit model heeft Ligne Roset op de kaart gezet als top design merk op meubelgebied.

Inmiddels werkt Ligne Roset samen met vele bekende top designers die samen met het merk een prachtige collectie luxe, tijdloze meubels hebben gecreëerd. Veel modellen van dit merk vind je ook terug in luxe hotels zoals het Hotel Molitor in Parijs.

 

Bezoek Flow Lab

Over Designer Yabu Pushelberg

George Yabu en Glenn Pushelberg hebben hun studio in 1980 opgericht, met nadruk op interieurdecoratie.Met kantoren in New York en Toronto en een team van meer dan honderd creatievelingen en professionals, ontwerpen ze gebouwen, interieurs, landschappen, verlichtingssystemen, meubels, objecten en afbeeldingen met een blik die veel verder gaat dan hoe de dingen eruit zien, maar hoe ze mensen laten voelen. George en Glenn kijken naar de toekomst en zoeken voortdurend naar nieuwe innovaties, in een poging om gedenkwaardige ervaringen van morgen te creëren.

 

Get inspired

Ligne Roset

Tijdloze, luxe elegantie.