/ Hay

Pyramid 02

Het tafelblad van de Pyramid 02 tafel is verkrijgbaar in 190 cm tot 300 cm lang. De poten komen op de juiste plaats samen en zijn richting het midden van het blad geplaatst. Hierdoor is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de stoelen en de beenruimte. Het blad is van mooi afgewerkt massief eiken en crieert door het dunne blad een voor het oog een licht interieur. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Pyramid 02

Het tafelblad van de Pyramid 02 tafel 190×85 van HAY is gemaakt van massief eiken en heeft een dikte van 2,1 centimeter. Het frame is van plaatstaal met een poedercoat. Er zijn meerdere uitvoeringen mogelijk: het tafelblad kan met een transparante of een matte lak óf in een geoliede variant van gerookt eiken geleverd worden. Het frame is verkrijgbaar met een beige of een zwarte poedercoat. Deze tafel heeft een breedte van 190 centimeter, een diepte van 85 centimeter en een hoogte van 74 centimeter.

De Pyramid 02 is verkrijgbaar vanaf €1359,-

Over HAY Copenhagen

Het Deense HAY Copenhagen bestaat pas sinds 2002 maar is inmiddels een hele bekende vertegenwoordiger van het Scandinavisch design wereldwijd. HAY staat voor betaalbaar design om aan te tonen dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60 en vertalen dit naar een hedendaagse context. Hay werkt hiervoor samen met ‘s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Het resultaat: duurzaam en betaalbaar design. Dat dit gelukt is blijkt wel uit het feit dat veel van hun ontwerpen inmiddels klassiekers zijn, denk aan de AAC stoelen serie of de DLM tafels. Wist je dat de letters van de artikelen verwijzen naar de functie ervan? Een tipje van de sluier: door het handvat aan de DLM bijzettafel kun je deze altijd bij je in de buurt houden, Don’t Leave Me! Kun je zelf de andere afkorting ontcijferen?

Je vindt de Pyramid bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Over Wim Rietveld

De bekende ontwerper Wim Rietveld komt van Nederlandse bodem. Hij richtte zich op industrieel vormgeven dat voor hem uit twee fases bestond. Aan de ene kant moest hij op de constructies en technische punten letten en dan moest hij zich focussen op het vormgeven zoals de maten en verhoudingen bepalen. Hij heeft in het verleden onder meer meubels, kantoormeubilair en verlichting ontworpen. De Result stoel is hier een perfect voorbeeld van die Wim Rietveld samen met Friso Kramer ontwierp voor Ahrend. Een stoel die voornamelijk werd ontworpen voor scholen in de jaren 60 en 70. Het iconische, tijdloze en functionele ontwerp is dankzij Ahrend en Hay opnieuw uitgebracht en in een nieuw jasje gestoken en mag menig interieur sieren. Naast deze stoel is Wim ook de grondlegger van de bekende minimalistische Pyramid collectie.

Get inspired

logo-hay

Hay

Hay vertaalt traditioneel design uit de jaren 50 naar een eigentijdse design collectie meubel en accessoires.