/ Woud

Alley

Het prachtige tafelblad bestaat uit twee mat gelakte eikenhouten planken. Daarnaast zorgen de eikenhouten ronde poten voor een prachtig geheel. En wilt u extra ruimte aan tafel creëren? De tafel is leverbaar met uitschuifbare bladen, zodat u de tafel gemakkelijk verlengt. Met de WOUD Alley eettafel wordt (na)tafelen extra fijn! 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Alley

Eettafel Alley is leverbaar in drie lengtematen: 180 cm, 205 cm en 240 cm in diverse uitvoeringen, zoals een tafelblad in eikenhout of gerookt eikenhout en een poot in zwart of wit.

De Alley is verkrijgbaar vanaf €1.199,-

Over WOUD

WOUD is een relatief nieuw Deens designlabel opgericht door Mia en Torben Koed, die na 30 jaar in de meubelindustrie besloten hun eigen merk op te richten. Een merk met hoge ambities en hoge kwaliteit geworteld in het Nordic Design. Het uitgangspunt van dit mooie bedrijf is het leveren van perfectie en het delen van de liefde voor eerlijk design. Zij werken samen met nieuwe en gevestigde designers. Het resultaat is een prachtige collectie.

Je vindt de Alley bij Flow Lab.

Over Signe Hytte

De Deense meubel- en productontwerper Signe Hytte is geboren in 1985. De ontwerpster woont en werkt in Kopenhagen. De essentie van haar werk is eenvoud. Hytte streeft ernaar om functionele objecten te maken die van dagelijks gebruik kunnen zijn. Ze ontwerpt eerlijke oplossingen, zowel op het gebied van constructie, materialen als esthetiek. Een stuk terugbrengen naar zijn kern is voor Hytte het meest uitdagende en moeilijke aspect van ontwerpen, maar ook het meest lonend.

Get inspired

logo-woud

Woud

Creating new originals