interieuradvies
interieuradvies rotterdam

/ Muuto

Relate Side Table

Big-Game is een Zwitsers ontwerpbureau, dat de Relate Side Table heeft ontworpen voor Muuto.De voet en het tafelblad hebben dezelfde maatvoering in elk de juiste verhouding, die wordt verbonden door het subtiel gebogen frame. De Relate kan simpelweg als bijzettafel gebruikt worden, door deze over het zitgedeelte van je bank te schuiven of als los item te plaatsen met je mooiste accessoires erop..

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

scandinavisch wonen
scandinavisch interieur

Over Relate Side Table

De Relate Side Table is verkrijgbaar in één maatvoering en in vijf verschillende kleuren met een eiken fineer of linoleum bladafwerking. Het bovenblad heeft een verjongd/ afgeschuinde randafwerking, als extra detaillering van het ontwerp. Het frame is van  gepoedercoated staal.

De Relate Side Table verkrijgbaar vanaf €349,-

design meubels rotterdam
scandinavisch design

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

 

Je vindt Relate Side Table bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

design tafels
ontwerpers van muuto

Over Designers Big game

Big Game bestaat uit drie ontwerpers met andere nationaliteiten. Grégoire Jeanmonod, Elric Petit en Augustin Scott de Martinville, een Zwitser, Belg en Fransman, hebben in 2004 het ontwerpbureau opgericht. Dat er geen Scandinavische achtergrond in dit ontwerpbureau zit is niet te zien. Eenvoud, warmte en functionaliteit speelt een belangrijke rol in de ontwerpen en past perfect binnen het Scandinavische plaatje. Big Game werkt voor diverse grote merken, waaronder Muuto. 

 

Get inspired

Muuto

New perspective