/ Hay

Silhouette

De Silhouette bank is gemaakt van versterkt glasvezel en schuim en heeft een onderstel van staal. De rugleuning en zitkussens zijn gevuld met een combinatie van veren en schuim. Voor de bekleding van de Silhouette bank kan je kiezen uit verschillende materialen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Silhouette

De Silhouette is verkrijgbaar als 2- of 3-zitsbank in verschillende stof- en ledersoorten, en in diverse kleuren. Optioneel leverbaar met hoge rugleuning. De poten zijn verkrijgbaar in metaal of massief hout. Eigenlijk kan je de Hay Silhouette bank geheel naar wens samenstellen.

De Silhouette is verkrijgbaar vanaf €…

Over HAY Copenhagen

Het Deense HAY Copenhagen bestaat pas sinds 2002 maar is inmiddels een hele bekende vertegenwoordiger van het Scandinavisch design wereldwijd. HAY staat voor betaalbaar design om aan te tonen dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60 en vertalen dit naar een hedendaagse context. Hay werkt hiervoor samen met ‘s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Het resultaat: duurzaam en betaalbaar design. Dat dit gelukt is blijkt wel uit het feit dat veel van hun ontwerpen inmiddels klassiekers zijn, denk aan de AAC stoelen serie of de DLM tafels. Wist je dat de letters van de artikelen verwijzen naar de functie ervan? Een tipje van de sluier: door het handvat aan de DLM bijzettafel kun je deze altijd bij je in de buurt houden, Don’t Leave Me! Kun je zelf de andere afkorting ontcijferen?

Je vindt de Silhouette bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-hay

Hay

Hay vertaalt traditioneel design uit de jaren 50 naar een eigentijdse design collectie meubel en accessoires.