De Slim X-type design
Slim X Studio Henk

/ Studio HENK

Slim X

De Slim X-type design tafel is een van de meest minimalistische design eettafels van Studio HENK, uit de industriële X-type collectie. Deze houten eettafel onderscheidt zich door zijn eenvoudige vorm en uitgekiende verhoudingen. Deze tafel is in de maten 160 cm tot 300 cm lang en 90 cm tot 100 cm breed verkrijgbaar en met een eikenhouten-, zwart- of wit blad. De poten zijn verkrijgbaar in poedercoating wit of zwart staal.Wilt u de tafel in het echt zien, kom dan even langs in onze winkel en laat een van onze specialisten u verder helpen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

X poten
Studio Henk Eetkamertafel zwart

Over Slim X

De Slim X-Type tafel 260×100 van Studio HENK heeft een tafelblad van A-kwaliteit eikenhout en een onderstel van kokerstaal. De tafel heeft een lengte van 260 centimeter, een breedte van 100 centimeter en een hoogte van 74 centimeter. Voor het tafelblad kan je kiezen uit verschillende varianten: naturel hardwax olie, witte lak en zwarte lak. Voor de rand van het blad kan je kiezen uit rechte hoeken of een speciale verjongd afgeronde hoek (schuin afgesneden). Ten slotte kan je voor het onderstel van de tafel kiezen uit de kleuren wit en zwart.

De Slim X is verkrijgbaar vanaf €1325,-

Houten Slim X
De Slim X-type design wit

Over Studio HENK

Studio HENK is in 2013 opgericht door twee broers uit het zuiden van Nederland – architect Xander en bedrijfsstrateeg Okke. Xander en Okke geloven dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Vanuit het idee dat meubels zowel mooi als functioneel kunnen zijn, maken zij ontwerpen die helemaal aangepast kunnen worden aan jouw interieur. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk waar je gelukkig van wordt. Sinds 2013 is Studio HENK uitgegroeid van een kleine start-up tot een succesvol design meubelmerk.

Je vindt de Slim X bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

De Slim X-type design zwarte poten houten blad

Over Xander en Okke Albers

Zo’n vijf jaar geleden gingen Xander en Okke Albers op zoek naar een mooie, nieuwe designtafel. Tot hun grote schrik kwamen ze erachter dat ze niets konden vinden wat binnen hun budget lag en helemaal naar wens was. Xander en Okke besloten om zelf een tafel te ontwerpen en te bouwen. Deze eerste tafel was een denderend succes. Ze reisden samen af naar Noorwegen waar ze werden geïnspireerd door de schoonheid en simpliciteit van de Scandinavische natuur. Eind 2012 besloten ze samen om van hun hobby hun werk te maken. Inmiddels verblijden ze menigeen al vijf jaar met de mooie, eerlijke en betaalbare tafels van Studio HENK. En hoewel Studio HENK in de afgelopen vijf jaar is uitgegroeid tot een volwaardig designlabel, is één ding onveranderd gebleven. Xander en Okke beschouwen het ontwerpen en maken van tafels nog steeds als hun grootste hobby.

Get inspired

logo-studio_henk

Studio HENK

Studio HENK - Dutch design meubels met een Scandinavisch randje