/ E15

Sloane

De e15 Sloane is een elegante eetkamertafel die ook kan worden geplaatst in de werkkamer. Deze  tafel heeft geen ingewikkelde details en is ook erg simpel maar elegant in haar uitstraling. Door de keuze voor verschillende houtsoorten past deze tafel in ieder interieur. Bent u benieuwd naar de afmetingen en mogelijkheden in houtsoorten? Laat u dan deskundig adviseren bij Flow in de winkel.  

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Sloane

De e15 Sloane – Tafel TA19 heeft een eenvoudig ontwerp, waaraan overbodige details en verfraaiingen ontbreken. De schoonheid van deze tafel zit hem in het strakke design en de zichtbare houtnerf die het blad en de poten kenmerkt. Het meubelstuk is leverbaar in de varianten geolied walnotenhout en geolied eikenhout. De lengte van de e15 Sloane – Tafel TA19 bedraagt 230 cm, de breedte en hoogte zijn 92 x 75 cm. Het tafelblad heeft een dikte van 40 mm. Deze authentiek ogende tafel is zowel geschikt voor de eetkamer als de werkkamer.

De Sloane E15 is verkrijgbaar vanaf €3340,- 

Over E15

E15 staat voor consistent, vooruitstrevend ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen. Alles handgemaakt met een innovatieve productiemethode. De achtergrond van medeoprichter en architect Philipp Manier en art director Farah Ebrahim bepaalt  in sterke mate het DNA van dit merk. In nauwe samenwerking met een groep ontwerpers, architecten en kunstenaars, ontwikkelt e15 originele producten. E15 is vernoemd naar de postcode van de eerste werkplaats in in  1995 in Londen opende.

Je vindt de Sloan bij Flow Lab.

Over Philipp Mainzer

Philipp Mainzer werd geboren in Duitsland en studeerde productontwerp aan het Central Saint Martins College of Art and Design, en architectuur aan de Architectural Association, beide in Londen. In 1995 richtte Philipp Mainzer het moderne meubelmerk e15 op. Tegenwoordig is Philipp Mainzer creatief en managing director van zijn architectuurkantoor en e15. Hij is lid van het uitvoerend comité van de Duitse Design Council en geeft regelmatig lezingen over architectuur, design en branding.

Get inspired

logo-e15

E15

Innovatief open-minded design