/ Menu

Snaregade

Deze eenvoudige maar smaakvolle tafel van Menu is geschikt voor veel verschillende ruimtes en stijlen van een interieur.  Een ronde voor de vergaderruimte of misschien een rechthoekige in de keuken? U kunt de mogelijkheden bij ons in de winkel bekijken. Deze slanke tafel is verkrijgbaar in een rechthoekig, ovaal of rond blad, met een geometrische, minimalistische basis en poten.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Snaregade

Deze mooie slanke tafel is verkrijgbaar in een rechthoekig, ovaal of rond blad. Ook heeft deze tafel kiezen voor een geometrische, minimalistische basis en poten.  De Snaregarde tafel is zowel een eettafel als vergadertafel die handig is in een huis, kantoor of andere ruimtes waarvoor veel zitplaatsen vereist zijn. De tafel kan geleverd worden met een linoleum tafelblad in de kleuren: zwart, houtskool, licht grijs en mushroom kleur. Het houten tafelblad kan geleverd worden in de kleuren zwart en lichtgrijs. De afmetingen van deze tafel zijn: 73 cm hoog, 200 cm lang en 90 cm breed.

De Snaregade is verkrijgbaar vanaf €….

Over Menu

Bij het Deense merk Menu geloven ze heilig in de kracht van eenvoud. Minimalistisch en ongecompliceerd design staat voorop. Dat uit zich in moderne, duurzaam gefabriceerde woonitems waar je lang plezier van zult hebben.

Menu werkt met de meest gedreven creatieve designers uit de hele wereld om een ​​ontwerp van hoge kwaliteit te produceren met een frisse Scandinavische uitstraling.

Over Norm Architects

Norm Architects is opgericht in 2008. Norm werkt met woonarchitectuur, commerciële interieurs, industriële vormgeving, fotografie, grafische vormgeving en regie van kunst. De naam Norm betekent het belang van inspiratie halen uit normen en tradities, op het gebied van architectuur en esthetiek, die door de eeuwen heen verfijnd zijn. Norm maakt een deugd van zich te concentreren op kwaliteit, duurzaamheid en tijdloosheid. Hun doel is het ontwerpen van goede materialen en vakmanschap terwijl ze schoonheid, tradities en geschiedenis belichamen; en, belangrijker nog, ze willen dat hun ontwerpen vluchtige trends overleven.

Je vindt de Snaregade bij Flow Lab.

Bezoek flow lab

Get inspired

logo-menu

Menu

Minimalistisch en ongecompliceerd design