/ Montana

Sound Unit

De TV-kast van Montana tovert jouw rommelige TV-hoek in een handomdraai om in een stijlvolle, gestructureerde plek. Het kastje is ruim genoeg om alle DVD’s, afstandsbedieningen en tijdschriften in op te bergen, terwijl de twee secties achter de geperforeerde, inschuifbare deur plek bieden aan een mediabox en een eventuele spelcomputer. Door de geperforeerde deur zijn deze secties namelijk goed geventileerd, wat zorgt voor een goede warmteafvoer. Bovendien bevindt zich in de achterwand een kabelgat waardoor alle snoeren netjes naar het stopcontact geleid kunnen worden.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Montana

Montana is een prachtig, creatief designlabel uit Denemarken. Montana is  een flexibel kastensysteem van MDF met oneindig veel mogelijkheden. Met de kasten van Montana ben je er zeker van dat je genoeg ruimte hebt om je spullen op te bergen. Je hebt de keuze uit tal van units, een aantal verschillende dieptes en wél 42 kleuren. De Montana kasten kun je op pootjes, met een plint, hangend aan de wand of op wieltjes plaatsen of monteren.

Over de ontwerper

Peter J. Lassen is de man achter Montana, wiens eenvoudige en functionele ontwerpen klassiekers zijn geworden. Van een carrière als marineofficier stapte Peter J. Lassen in 1954 over naar de meubelindustrie en werkte vele jaren samen met de architecten Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein en Verner Panton. Zijn associatie met deze architecten is duidelijk te zien in de strakke lijnen van zijn ontwerp. Hij richtte Montana Furniture A / S op in Hårby, op het Deense eiland Funen in 1982. Peter J. Lassen is bestuurslid van Montana Møbler A / S en speelt samen met zijn zoon, Joakim Lassen, een actieve rol in marketing en productontwikkeling.

Je vindt dit product bij Flow Lab

Get inspired

logo-montana

Montana

Eindeloze mogelijkheden