/ &Tradition

Spinning

Deze mooie, druppelvormige &Tradition Spinning hanglamp is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een gelakte laag. Dit schitterende design van Benjamin Hubert staat prachtig boven de eettafel of in de hal. Bewonder hem nu bij ons in de showroom.  

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Spinning BH1

Dit is de &Tradition Spinning hanglamp. De hanglamp Spinning BH1 heeft een diameter van 25 cm en de Spinning BH2 heeft een diameter van 40 cm. Deze lampen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, zwart glans, wit glans en mat grijs. De hanglamp heeft een snoer van 4 m in de kleur van de lamp. De kap van de lamp is gemaakt van aluminium. In de lamp kan een E27 lichtbron, lichtbron is niet inbegrepen.

De Spinning BH1 is verkrijgbaar vanaf €219,-

De Spinning BH2 is verkrijgbaar vanaf €275,-

 

Over &Tradition

&tradition (of andTradition) ontwerpt prachtige designverlichting en designmeubels. Hanglampen, tafellampen en stoelen: bij dit Deense merk vind je designmeubelen in alle soorten en maten. Sinds 2014 zitten daar ook traditionele kelim vloerkleden bij. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Respect voor de natuur en de ruwe materialen die daaruit voortkomen staan bij het ontwerpen centraal. Dit komt ook tot uiting bij de populaire In Between en Copenhagenseries.

Over Benjamin Hubert

Benjamin Hubert is de leider van een team industriële ontwerpers, onderzoekers en ingenieurs die voortdurend conventies uitdagen over het alledaagse gebruik van materialen. In hun zoektocht naar nieuwe benaderingen voor het maken van visueel aantrekkelijke producten, hebben ze talloze prijzen gewonnen voor hun werk in meubels, verlichting, consumptiegoederen, architecturale installaties en interieurontwerp.

Je vindt de spinning lampen bij Flow Lab.

Get inspired

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie