interieuradvies
interieuradvies muuto

/ Muuto

Stacked Storage System

Een kastensysteem dat je het hele jaar door kunt aanpassen, veranderen, vergroten en zo kan indelen naar je persoonlijke behoefte en kleurcombinatie.

Het Stacked System van Muuto is dan je beste vriend in huis. De onderdelen bestaan uit kastjes met verschillende maatvoeringen, met of zonder backboard, in naturel eiken of witte, licht grijze of donker grijze kubussen.

Liever een gesloten element met een push-door-open systeem, voeg deze toe en je maakt er combinatie systeem van met opbergvakken en plek om je mooie design te laten zien.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

vakkenkast muuto
Stacked Storage System muuto rotterdam

Over Stacked Storage System

De opties zijn dus ontelbaar, zo ook voor de opbouw. De elementen kunnen vanaf de grond worden opgebouwd, waardoor er een mooi solide systeem ontstaat. Een onderstel is tevens mogelijk met een maximale breedte van 131 centimeter. 

Alle elementen en kubussen zijn in verhouding met elkaar vorm gegeven en worden door middel van bijgeleverde clips met elkaar verbonden. Dit zorgt ervoor dat de kast stabiel blijft, maar tevens makkelijk los te koppelen zijn om je ontwerp in een handomdraai te veranderen.

De Stacked elementen zijn verkrijgbaar in vier kleuren en de clips in vijf.

 
muuto
4 vakken kast muuto

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt Stacked Storage System bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab.

witte kast
Designer Julien De Smedt

Over Designer Julien De Smedt

Julien De Smedt is mede-oprichter van PLOT en een bekroonde, internationaal architect. Hij staat bekend om zijn vermogen om altijd een frisse kijk op dingen te hebben en bestaande conventies uit te dagen. Op 29-jarige leeftijd won Julien de Smedt de Gouden Leeuw voor zijn werk bij het ontwerpen van de Stavanger-concertzaal, die werd aangekondigd als ‘s werelds beste concertzaal op de Biënnale van Venetië.

Get inspired

Muuto

New perspective