/ Menu

String Lounge Chair

De veelzijdige WM String fauteuil van Menu ziet er zo op het eerste gezicht verraderlijk simpel uit, maar is een echte alleskunner.

Hij is lichtgewicht waardoor je hem makkelijk steeds een andere plek kunt geven, ook geschikt voor buitengebruik. De stoel heeft een extra breed en diep zitvlak voor een optimaal comfort. De staaldraadlook zorgt ervoor dat de stoel niet zwaar aanvoelt in de ruimte en past perfect in een moderne woning.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over String Lounge Chair

De Menu WM String lounge chair is ontworpen door Studio WM. De fauteuil is gemaakt van staal met een poedercoat. Hij is leverbaar in 3 verschillende kleuren: wit, zwart en donkergroen. De stoel heeft een breedte van 66 cm, een diepte van 53 cm en een hoogte van 71,5 cm. De zithoogte is 36 cm. Voor extra comfort kun je ook nog kiezen voor een kussen die net dat beetje extra geeft. Het zitkussen heeft een afmeting van 42 cm breed en 39 cm diep en is leverbaar in grijs en donkergrijs. 

De String lounge chair  is verkrijgbaar vanaf €279,-

Over MENU

Bij het Deense merk Menu geloven ze heilig in de kracht van eenvoud. Minimalistisch en ongecompliceerd design staat voorop. Dat uit zich in moderne, duurzaam gefabriceerde woonitems waar je lang plezier van zult hebben.

Menu werkt met de meest gedreven creatieve designers uit de hele wereld om een ​​ontwerp van hoge kwaliteit te produceren met een frisse Scandinavische uitstraling.

Over de ontwerpers

Wendy Legro en Maarten Collignon zijn de oprichters van Studio WM – een ontwerpstudio gevestigd in Rotterdam, Nederland.

De twee begonnen samen te werken vlak na het afstuderen aan de Design Academy Eindhoven, toen ze ontdekten dat hun verschillende manieren om design te benaderen elkaar aanvulden. Hun creatieve drive komt voort uit een gedeelde passie voor detail en esthetiek. Hun ideeën heen en weer reflecteren, zorgt ervoor dat ze het beste uit elkaar halen en daagt hen uit om experimenteel te zijn in hun benadering van materialen en technieken.

Hun werkterrein varieert van meubilair tot interieur en installatie. Allemaal met veel aandacht voor detail en een intuïtieve benadering van de zintuiglijke ervaring. Geur, aanraking en geluid zijn in harmonie met het lichaam en streven naar een gevoelig en poëtisch ontwerp.

Met alle zintuigen als leidraad, is de missie van Studio WM het creëren van een ogenschijnlijk eenvoudig ontwerp dat de liefde weerspiegelt die in hen wordt gelegd – en hun details, voor de komende jaren.

Je vindt de String Lounge Chair bij Flow Lab.

Bezoek flow lab

Get inspired

logo-menu

Menu

Minimalistisch en ongecompliceerd design