/ Functionals

Swivel Floor

De kracht van de Swivel vloerlamp van Functionals zit hem in de eenvoud van het ontwerp. De reikwijdte van de Swivel bedraagt maar liefst 125 cm. Hierdoor is de lamp ook nog eens erg praktisch en breed toepasbaar. De voet is verzwaart met drie zware delen betond waardoor de Swivel erg stabiel staat en overal geplaatst kan worden. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Swivel

De Functionals Swivel vloerlamp is ontworpen door Dick van Hoff. De functionals vloerlamp bevat een eenvoudig ontwerp. Deze vloerlamp is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. De bediening van de Swivel verloopt via de aan- en uitschakelaar. De Swivel heeft een breedte van 57 cm, eendiepte van 155 cm en een hoogte van 200 cm. De lamp is gemaakt van staal, dit bevordert de levensduur van de lamp.  Van deze serie is er ook een wandlamp. Lichtbron is inbegrepen. 

Deze Swivel vloerlamp is verkrijgbaar vanaf €

Over Functionals

Functionals werd in 2009 opgericht door de broers Ad en Simon van Esch. De collectie bestaat inmiddels uit tafels, verlichting, stoelen en accessoires. De broers werken samen met een groot team designers zoals Serener, Roderick Vos, Floris Hovers, Bert Jan Pot en vele anderen. Ze werken allemaal met dezelfde toewijding aan gedurfde ontwerpen met altijd oog voor detail. De producten ogen soms ietwat provocatief, vaak verrassend, maar altijd prachtig. De onderdelen worden in kleine fabrieken in Europa en Azië gemaakt en veelal afgewerkt met de hand. In de fabriek en showroom in Goirle worden de onderdelen uiteindelijk samengesteld tot het eindproduct. Vanuit hier worden de populaire producten als de Stoklamp en de Lloyd serie gereedgemaakt voor de klant, voor een leven lang plezier.

Over Dick van Hoff

Dick van Hoff is de ontwerper van deze leuke vloerlamp. Voor Dick van Hoff is “de relatie tussen product en gebruiker van het allergrootste belang.” Hij geniet van de gedachte dat zijn producten in de loop van de tijd zullen blijven evolueren als hun eigenaars ze morsen, markeren en inpikken. Hoff is afgestudeerd aan de Arnhemse kunstacademie in Nederland en is nu docent aan Design Academy Eindhoven, en beïnvloedt zo de volgende generatie Nederlandse ontwerpers.

Je vindt de Swivel bij Flow Lab.

Get inspired

logo-functionals

Functionals

Onconventionele design meubelen voor kantoor en thuis