/ Hay

T12

De inspiratie voor de T12 komt van de eerste rechthoekige versie van de IPod. De zachte ronde hoeken zijn fijn en prettig om aan te raken. Om de tafel zachtheid te geven zijn de hoeken voorzien van sterke 12 mm rondingen, dit was dan ook de inspiratie voor de naam.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over T12

De Hay T12 kan dienen als eet- of werktafel. Hij heeft een strakke compositie en een elegante look. Het belangrijkste onderdeel van het ontwerp zijn de poten, zij zijn zo gepositioneerd dat er zoveel mogelijk mensen aan de tafel kunnen zitten. Doordat er veel mensen aan de tafel kunnen zitten is de T12 geschikt voor gebruik in vergaderruimtes of als eettafel voor grotere gezinnen.

De T12 is verkrijgbaar vanaf €1.185,-

Over HAY Copenhagen

Het Deense HAY Copenhagen bestaat pas sinds 2002 maar is inmiddels een hele bekende vertegenwoordiger van het Scandinavisch design wereldwijd. HAY staat voor betaalbaar design om aan te tonen dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60 en vertalen dit naar een hedendaagse context. Hay werkt hiervoor samen met ‘s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Het resultaat: duurzaam en betaalbaar design. Dat dit gelukt is blijkt wel uit het feit dat veel van hun ontwerpen inmiddels klassiekers zijn, denk aan de AAC stoelen serie of de DLM tafels. Wist je dat de letters van de artikelen verwijzen naar de functie ervan? Een tipje van de sluier: door het handvat aan de DLM bijzettafel kun je deze altijd bij je in de buurt houden, Don’t Leave Me! Kun je zelf de andere afkorting ontcijferen?

Je vindt de T12 bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-hay

Hay

Hay vertaalt traditioneel design uit de jaren 50 naar een eigentijdse design collectie meubel en accessoires.