axxe eyye

/ Eyye

Tafel Axxe

Eettafel Axxe van EYYE is een robuuste eikenhouten tafel die toch luchtig oogt door het asymmetrische onderstel.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

tafel eyye
tafelblad design tafel

Over Axxe

Tafel Axxe is in veel uitvoeringen leverbaar. Je kunt kiezen voor een rechthoekige of ovale vorm, verschillende hoogtes, randafwerkingen en kleuren.  De positie van de poten kun je zelf bepalen en afstemmen op de stoelruimte.

De tafel heeft bijzondere details. Zo is de asymmetrische X-poot aan de bovenkant dunner dan onder waardoor de tafel lijkt te zweven. De poot kan uitgevoerd worden in een combinatie van eikenhout met staal of geheel in staal (tafel Rixx). Het staal geeft een mooi contrast met een houten of beton vloer.

design meubel

Bijpassend

Er is ook een bijpassende bankje verkrijgbaar. In dezelfde houtkleur als de tafel of voor extra comfort gestoffeerd in een stof naar wens.

interieuradvies rotterdam

Over EYYE

EYYE: een nieuw platform voor Dutch Design. EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. Innovatieve meubels met een eigentijdse look, design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich onderscheidt van de massa. De collectie bestaat uit stoelen, banken, tafels en woonaccessoires waarmee het heel makkelijk wordt je interieur te veranderen wanneer jij daar zin in hebt. Mooi, modulair en multifunctioneel.

Snelle levertijden, made in Holland, aantrekkelijk geprijsd, de hoogste kwaliteit ….. wat moeten we nog meer zeggen?

Tafel Axxe is leverbaar vanaf € 1.599,00

design
studio foorumi

Over Studio Foorumi

Foorumi betekent ‘platform’ in het Fins. Studio Foorumi is een designplatform waar talent ideeën kan pitchen. Ideeën die met hulp van uitgebreide expertise kunnen worden getransformeerd tot een kwaliteitsproduct. Zo krijg je als ontwerper de kans om ervaring op te doen door samen te werken met vakmensen en uiteindelijk succesvol een product te lanceren. Als de ontwerper de vonk geeft, maakt Studio Foorumi het vuur.

Studio Foorumi over Rixx

Een robuuste tafel van massief eikenhout die toch luchtig oogt: dat is Axxe. Opvallend is het asymetrische X-vormige onderstel dat het ontwerp een transparante uitstraling geeft.

Je vindt de Axxe bij Flow Lab en Flow Living

Get inspired

logo-eyye

Eyye

Dutch. Design.