interieuradvies
scandinavisch design

/ Eyye

Tafel Sving

Dat organische vormen het uitgangspunt voor het ontwerp van eettafel Sving waren kun je duidelijk zien. Hierdoor heeft de tafel een uitgesproken look en een heel eigen stijl.  De tafel is robuus maar door de ronde poten en het afgeronde tafelblad blijft de tafel vriendelijk.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

eyye
tafelblad design tafel

Over Sving

Tafel Sving is gemaakt van europees eikenhout, waarbij de keuze is tussen authentic (met noesten) en exclusive (een uitvoering met weinig kenmerken).

De tafel is leverbaar in verschillende lengte en breedtematen en zelfs in vier hoogtes.

Bijpassend

Door zijn pure vormgeving past bijna elke eetkamerstoel wel bij dit model. Een prachtige combinatie met deze tafel is de Curv stoel van Eyye, die dezelfde combinatie van aluminium en hout in het onderstel heeft. Daar is over nagedacht!

scandinavisch design

Over EYYE

EYYE: een nieuw platform voor Dutch Design. EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. Innovatieve meubels met een eigentijdse look, design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich onderscheidt van de massa. De collectie bestaat uit stoelen, banken, tafels en woonaccessoires waarmee het heel makkelijk wordt je interieur te veranderen wanneer jij daar zin in hebt. Mooi, modulair en multifunctioneel.

Snelle levertijden, made in Holland, aantrekkelijk geprijsd, de hoogste kwaliteit ….. wat moeten we nog meer zeggen?

Tafel Sving is leverbaar vanaf € 1.849,00

design
studio foorumi

Over Studio Foorumi

Foorumi betekent ‘platform’ in het Fins. Studio Foorumi is een designplatform waar talent ideeën kan pitchen. Ideeën die met hulp van uitgebreide expertise kunnen worden getransformeerd tot een kwaliteitsproduct. Zo krijg je als ontwerper de kans om ervaring op te doen door samen te werken met vakmensen en uiteindelijk succesvol een product te lanceren. Als de ontwerper de vonk geeft, maakt Studio Foorumi het vuur.

Je vindt de Axxe bij Flow Lab

Get inspired

logo-eyye

Eyye

Dutch. Design.