&tradition
scandinavisch design

/ &Tradition

The Moor

The Moor vloerkleed van &Tradition is alles behalve simpel en saai. Hierbij is niet gekeken naar patronen maar juist naar de vormen, kleuren en texturen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

interieuradvies
interieuradvies

Over The Moor

Het vloerkleed is geïnspireerd op verschillende vormen van edelstenen. De ontwerper haalt de kracht uit de eenvoud en versterkt dit door middel van kleuren en texturen. Hierbij word niet gekeken naar patronen. Het bijzondere vloerkleed blijft lekker simpel en juist dat is net dat beetje extra in elk interieur. Eenvoud is totaal niet saai!

The Moor vloerkleed is ontworpen voor &Tradition door ATWTP.  Het kleed is voor 85% gemaakt van wol dat afkomstig is uit Nieuw-Zeeland en voor 15% van viscose. Verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen en kleuren.

scandinavisch design
&tradition

Over &Tradition

Het Deense merk &Tradition is opgericht in 2010 en wil traditioneel design verenigen met innovatie, zonder de traditionele waarden en haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Hun unieke designcollectie bestaat uit design verlichting en meubels, gebaseerd op ontwerpen uit de dertiger jaren tot nu.  Het gebruik van ruwe materialen en respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment.

Je vindt The Moor AP5 bij Flow Lab.

Bezoek flow lab

&tradition kleed
vloerkleed groen scandinavisch

Over All The Way To Paris

All The Way To Paris is een Deens-Zweedse grafische ontwerpstudio in Kopenhagen. Tanja Vibe en Petra Olsson Gendt richtte de studio in 2004 op. Het doel van All The Way To Paris is om de lat hoger te leggen en nieuwe standaarden te stellen voor zowel expressie als inhoud, om verschillende elementen te combineren en om een nieuwe betekenis voor kwaliteit te creëren. ATWTP heeft ontworpen voor verschillende grote merken zoals: Hay, &tradition en Paper Collectie.  

 “Voor ons brengt een tapijt alle elementen van een kamer samen in harmonie, waardoor een gevoel van nabijheid ontstaat.” Het resultaat is een dwingend gevoel van samenhang. Vooral als je alle tapijten samenvoegt als een cluster van edelstenen.

logo-andtradition

&Tradition

&Tradition verenigt traditie met innovatie