The Workshop Coffee Table
zwarte houten tafel van muuto

/ Muuto

The Workshop Coffee Table

Met een zeer duidelijke vormgeving heeft Cecile Manz voor Muuto een minimalistisch en elegant vormgegeven tafel ontworpen. Muuto past de mooiste materialen toe, wat zich onder andere uit in vakmanschap en detaillering voor de Workshop Coffee Table.
Dit is onder andere terug te zien in de verbinding van het tafelblad en frame met de poten.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

koffietafel
tafel zwart muuto

Over The Workshop Coffee Table

De Workshop Coffee Table is verkrijgbaar in de maatvoering 120 x 43 centimer met een tafelblad hoogte van 38 centimer. Het frame en de poten zijn vervaardigd van massief eiken en het tafelblad in eiken fineer. Voor de afwerking kan je kiezen uit eiken of zwart gelakt eiken.

De The Workshop coffee table verkrijgbaar vanaf €549,-

flow rotterdam tafel
tafel muuto rotterdam

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt The Workshop Coffee Table bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

scandinavisch
Designer Cecilie Manz

Over Designer Cecilie Manz

Cecilie Manz heeft na haar studie aan de Danmarks Designskole in Copenhagen en The University of Art and Design in Helsinki een succesvolle studio opgericht waarmee ze voor veel grote namen heeft mogen ontwerpen. Zo ook voor Muuto, waar zij al vanaf dag één bij het designteam hoort.

 

Get inspired

Muuto

New perspective