/ Pastoe

Track

Een nieuw flexibel wandsysteem voor in elke kamer. Speel met de combinatie tussen planken, lades en displays, geen kast is hetzelfde. Je kan de Track helemaal zelf samenstellen en zo een unieke compositie maken.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Track

Het Track kastensysteem is ontworpen door Joost van der Vecht en heeft een unieke uitstraling. Wil je er juist een lang dressoir van maken of gebruiken als wandopvulling waar je al je mooie boeken en accessoires in kwijt kan, bij het track systeem kan het allemaal. Door te spelen met verschillende kleuren en vakken kan je het naar eigen wens invullen.

Wil je weten op hoeveel jouw samengestelde Track kast komt neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Bijvoorbeeld een kleine Track als dressoir van L159xD38XH47 cm  incl. 2 lades kost €1520,- 

Over Pastoe

Pastoe is een oer-Hollands merk dat vooruitstrevende en eigentijdse meubels produceert met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit. Gestart in 1913 als kleine timmerfabriek. En nog steeds maakt Pastoe prachtige kasten. De Pastoe Amsterdammer serie – al vanaf 1978 in de collectie van Pastoe –  is misschien wel het bekendste model van dit merk. Direct te herkennen aan de geribbelde deur die je naar boven kunt schuiven en aan de achterkant van de kast verdwijnt. De kernbegrippen van Pastoe zijn eenvoud, tijdloosheid, kwaliteit en ambacht en dat is duidelijk terug te zien in de collectie. Het verleden is een inspiratiebron en tegelijkertijd de verplichting om continu te blijven investeren in kwaliteit en vormgeving.

Cees Braakman is een ontwerper die van 1945 tot 1978 aan het hoofd van het Pastoe-ontwerpteam stond. Na de tweede wereldoorlog is hij in Amerika Amerikaans Design en productieprocessen gaan bestuderen. Braakman raakte geïnspireerd door het werk van Charles en Ray Eames en introduceerde de eerste moderne ontwerpen bij UMS PasToe. Hierbij werd gebruik gemaakt van de gebogen plywood technieken. Reizen was een grote inspiratiebron. Reizen naar Amerika maar ook naar Japan, waaruit de Japanse Serie is ontstaan.
Het beroemdst is Braakman waarschijnlijk geworden om zijn draadstalen eetkamerstoelen. Deze stoelen waren geïnspireerd op de stoel van Ray en Charles Eames. De stoel werd de SM05 genoemd. Het tijdloze ontwerp maakt de stoel bijzonder. De draadconstructie geeft de stoel een ruimtelijk effect en de rugleuning zorgt voor een comfortabele zit.

Joost van der Vecht

Over de ontwerper Joost van der Vecht

Joost van der Vecht is creatief directuer van Pastoe. Onder de naam Joost Selectie brengt hij zijn favoriete selectie van afmetingen, kleuren en afwerkingen onder de aandacht.

Je vindt de Track bij Flow Lab.

Get inspired

logo-pastoe

Pastoe

The Storage of your life