/ Hay

Triangle Leg Table Hay Copenhagen

De uitdaging voor het ontwerp van de Triangle Leg Table van Hay was meer zitruimte creëren aan een ronde tafel. De kopse kanten van de tafel zijn afgerond waarmee een gezellige setting met maximale zitplaatsen is gerealiseerd. Heerlijk genieten met vrienden en familie.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Triangle Leg

De Triangle Leg table is gemaakt van eiken hout, leverbaar in drie afwerkingen: gezeept, met een olie of lak afwerking. 

De tafel is leverbaar in de maten 200 x 85 cm, 250 x 85 cm en een ronde versie van ø115 cm.

Er is ook een bijpassend bankje leverbaar.

De Triangle Leg Table is verkrijgbaar vanaf € 1429,-

Over HAY Copenhagen

Het Deense HAY Copenhagen bestaat pas sinds 2002 maar is inmiddels een hele bekende vertegenwoordiger van het Scandinavisch design wereldwijd. HAY staat voor betaalbaar design om aan te tonen dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60 en vertalen dit naar een hedendaagse context. Hay werkt hiervoor samen met ‘s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Het resultaat: duurzaam en betaalbaar design. Dat dit gelukt is blijkt wel uit het feit dat veel van hun ontwerpen inmiddels klassiekers zijn, denk aan de AAC stoelen serie of de DLM tafels. Wist je dat de letters van de artikelen verwijzen naar de functie ervan? Een tipje van de sluier: door het handvat aan de DLM bijzettafel kun je deze altijd bij je in de buurt houden, Don’t Leave Me! Kun je zelf de andere afkorting ontcijferen?

De Triangle Leg Table is ontworpen door

SIMON JONES STUDIO

Simon Jones Studio is gevestigd in London en in 2010 opgericht door Simon Jones en Jack Neville. Simon studeerde architectuur op de Universiteit van Noord-London en Jack studeerde meubel- en product design op de Kingston University. Samen werken zij voornamelijk aan architectuur, tentoonstellingen en meubel producties. Zij hebben een bijzondere focus op materialen en detaillering.

Je vindt de Triangle Leg Table bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-hay

Hay

Hay vertaalt traditioneel design uit de jaren 50 naar een eigentijdse design collectie meubel en accessoires.